2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
Porsjoner
1. Ha kjøttet i en bolle, finhakk koriandere og mynten, riv hvitløken, strø over krydder og bland alt godt sammen. Trykk utover en halv langpanne med bakepapir og del i åtte strimler.
2. Legg paprikaene og tomatene på den andre halvdelen og gni de inn med olje. salt og pepper. Stek lavt i ovnen i 10 min, sett brettet deretter høyt og skru på grillen. Grill i 5-10 min. Følg med så det ikke svir seg eller bakepapiret tar fyr. Noen mørke flekker på grønnsakene er bare godt!
3. Bland sammen ingrediensene til kebabdressingen og smak til med salt og sitron.
4. Lag klar salaten: kutt løken i tynne skiver, finhakk urtene, kutt agurken i terninger, smak til med sitron og olje. Slaten skal være frisk og syrlig.
5. Smell litt av alt i ei lefse og høgg nedpå!
Tips!
Du kan bruke alle typer kjøttdeig, men husk at jo magrere kjøttet er, jo tørrere blir det - så tilpass steketiden!
Se video ↓