2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin

Porsjoner
Potetmos:
1. Skrell potetene, ha dem i en kjele, dekk til med vann og kok til de er skikkelig møre.
2. Slå av vannet og la potetene da av seg i et par minutter.
3. Smelt smøre og varm opp melken, og bland det godt inn med potetene mens du moser alt sammen.
4. Smak til med masse salt og pepper. Utrolig viktig.
Ølsaus:
1. I en medium varm stekepanne smelter du 3 ss smør.
2. Skiv opp to løk og stek dem i smøret til de er karamelliserte og gyllne.
3. Ha så i hvetemelet og stek denne i to minutter.
4. Spe i ølet mens du rører og deretter oksekraften. Ta deg godt tid og spe forsiktig. Hvis sausen blir for tynn, bare koker du den tykkere.
5. Smak til med salt og pepper.
Server med noen saftige store pølser, sennep, tyttebær og hele sylteagurker. Fantastisk!
Se video ↓