2025 © Alle rettigheter forbeholdt August & Martin
10 Porsjoner
BROWNIES:
1. Forvarm ovnen på 170 grader med over- og undervarme.
2. Smelt smøret i en kjele og bland inn sjokoladen.
3. I en stor bolle pisker du sammen eggene og sukkeret til eggedosis.
4. Bland så sammen sjokladerøra og eggedosisen.
5. Sil inn melet, bakekakaoen og saltet.
6. Hell røra i en ildfast form på ca. 20x20 cm (el.tilsvarende).
7. Stek i 20-25 min eller til den har et tørt lokk og mykt indre. Ta så brownien ut og la den stå i formen helt til romtemperatur.
MASCARPONE-KREM:
1. Først blander du sammen mascarponen, melisen og vaniljefrøene med en mixmaster til den er glatt.
2. Så tilsetter du fløten og mixer alt sammen til en stiv krem.
LADYFINGERS MED KAFFE:
1. Brygg kaffen dobbelt så sterk som du pleier og la den bli romtemperert.
2. Dypp en og en kjeks i kaffen og topp den rompetempererte brownien med den gjennomtrekte kjeksen.
3. Til slutt topper du hele kaka med all kremen og sikter over et lag med bakekakao.
4. Oppbevar i kjøleskap, og gjett hva: Som lasagne så blir denne bare bedre av å stå noen dager i kjøleskapet.
Se video ↓